Avanceret søgning

Quixx 7 i 1 voks 500 ml

Hurtigt overblik

Indeholder en smule rensemiddel, men er primært en voks/forsegling.

Til ældre og matterede overflader anvendes først Quixx 9-i-1 rens og/eller Quixx 3-i-1 polering og rens.

Til rene, nyere og nylakerede overflader, kan Quixx 7-i-1 voks/forsegling anvendes direkte.

Kan som navnet antyder, anvendes på ikke mindre end syv forskellige overflader, med forskellige resultater til følge:
1. Hvis du anvender produktet på lak tilføre det lakken noget voks/forsegling
2. Hvis du anvender produktet på dæk (på gummiet) så tilføjer den dækket noget glans
3. Hvis du anvender produktet i kabinen (på vinyl) giver produktet et beskyttende lag
4. Hvis du anvender produktet på plast så tilføre det pleje og beskyttelse
5. Hvis du anvender produktet på læder så giver det pleje, beskyttelse og gør læderet smidigt.
6. Hvis du anvender produktet på metal så giver det et beskyttende lag.
7. Hvis du anvender produktet på forlygter tilføre du forsegling

Ud over en flot og glansfuld overflade får du som bonus overflader, som er langt nemmere at rengøre og vedligeholde fremadrettet.
•Et multifunktionsprodukt, der genskaber, forsegler og beskytter næsten alle udvendige og indvendige overflade af din bil
•Hurtig, nem og bekvem anvendelse
•Langvarig beskyttelse med 3D-PolyGrid teknologi
•All inclusive-kit herunder tre svampe til forskellige overflader og en kvalitetsmikrofiberklud

BEMÆRK: Må ikke anvendes i sol og på varme overflader. Rensemidlet må ikke tørre ind. Afprøv først kompatibilitet med materialet på et usynligt sted. Må ikke anvendes på kontakter, radioer og navigationsenheder. For at undgå farve- og lysforskelle på læder og tekstiler, skal det anvendes på hele overfladen. Opbevares frostfrit. Må kun anvendes iht. brugsvejledningen.

Varenummer: 12-82 10105

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
ELLER

Flere visninger

Detaljer

Indeholder en smule rensemiddel, men er primært en voks/forsegling. Til ældre og matterede overflader anvendes først Quixx 9-i-1 rens og/eller Quixx 3-i-1 polering og rens. Til rene, nyere og nylakerede overflader, kan Quixx 7-i-1 voks/forsegling anvendes direkte. Kan som navnet antyder, anvendes på ikke mindre end syv forskellige overflader, med forskellige resultater til følge: 1. Hvis du anvender produktet på lak tilføre det lakken noget voks/forsegling 2. Hvis du anvender produktet på dæk (på gummiet) så tilføjer den dækket noget glans 3. Hvis du anvender produktet i kabinen (på vinyl) giver produktet et beskyttende lag 4. Hvis du anvender produktet på plast så tilføre det pleje og beskyttelse 5. Hvis du anvender produktet på læder så giver det pleje, beskyttelse og gør læderet smidigt. 6. Hvis du anvender produktet på metal så giver det et beskyttende lag. 7. Hvis du anvender produktet på forlygter tilføre du forsegling Ud over en flot og glansfuld overflade får du som bonus overflader, som er langt nemmere at rengøre og vedligeholde fremadrettet. •Et multifunktionsprodukt, der genskaber, forsegler og beskytter næsten alle udvendige og indvendige overflade af din bil •Hurtig, nem og bekvem anvendelse •Langvarig beskyttelse med 3D-PolyGrid teknologi •All inclusive-kit herunder tre svampe til forskellige overflader og en kvalitetsmikrofiberklud BEMÆRK: Må ikke anvendes i sol og på varme overflader. Rensemidlet må ikke tørre ind. Afprøv først kompatibilitet med materialet på et usynligt sted. Må ikke anvendes på kontakter, radioer og navigationsenheder. For at undgå farve- og lysforskelle på læder og tekstiler, skal det anvendes på hele overfladen. Opbevares frostfrit. Må kun anvendes iht. brugsvejledningen.

Yderligere information

Beskrivelse Indeholder en smule rensemiddel, men er primært en voks/forsegling. Til ældre og matterede overflader anvendes først Quixx 9-i-1 rens og/eller Quixx 3-i-1 polering og rens. Til rene, nyere og nylakerede overflader, kan Quixx 7-i-1 voks/forsegling anvendes direkte. Kan som navnet antyder, anvendes på ikke mindre end syv forskellige overflader, med forskellige resultater til følge: 1. Hvis du anvender produktet på lak tilføre det lakken noget voks/forsegling 2. Hvis du anvender produktet på dæk (på gummiet) så tilføjer den dækket noget glans 3. Hvis du anvender produktet i kabinen (på vinyl) giver produktet et beskyttende lag 4. Hvis du anvender produktet på plast så tilføre det pleje og beskyttelse 5. Hvis du anvender produktet på læder så giver det pleje, beskyttelse og gør læderet smidigt. 6. Hvis du anvender produktet på metal så giver det et beskyttende lag. 7. Hvis du anvender produktet på forlygter tilføre du forsegling Ud over en flot og glansfuld overflade får du som bonus overflader, som er langt nemmere at rengøre og vedligeholde fremadrettet. •Et multifunktionsprodukt, der genskaber, forsegler og beskytter næsten alle udvendige og indvendige overflade af din bil •Hurtig, nem og bekvem anvendelse •Langvarig beskyttelse med 3D-PolyGrid teknologi •All inclusive-kit herunder tre svampe til forskellige overflader og en kvalitetsmikrofiberklud BEMÆRK: Må ikke anvendes i sol og på varme overflader. Rensemidlet må ikke tørre ind. Afprøv først kompatibilitet med materialet på et usynligt sted. Må ikke anvendes på kontakter, radioer og navigationsenheder. For at undgå farve- og lysforskelle på læder og tekstiler, skal det anvendes på hele overfladen. Opbevares frostfrit. Må kun anvendes iht. brugsvejledningen.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.