Avanceret søgning

Pioneer ND-BC8 bak kamera universal

Hurtigt overblik

Dette højkvalitets-, universal-NTSC-kamera viser et spejlbillede på tunerskærmen og giver dig fuldt udsyn til alt det, dit bakspejl ikke viser.
Det højfølsomme kamera har en 129° bred synsvinkel. Den indlejrede CMOS-sensor justerer automatisk lysstyrken under lyse eller mørke kørselsforhold. Med en opløsning på 310.000 pixels er sensoren lige så nøjagtig, som den er følsom. Kameraet fjerner tilmed overeksponerede billeder ved at fjerne de hvide striber, når direkte sollys falder ind i linsen.
ND-BC8 kan hægtes op til ethvert af vore systemer, der er udstyret med en bakkameraindgang. Et 10 meter langt tilslutningskabel er med i pakken.

Varenummer: 22-ND-BC8

Lagerstatus: På lager

1.199,00 DKK
ELLER

Flere visninger

Detaljer

Dette højkvalitets-, universal-NTSC-kamera viser et spejlbillede på tunerskærmen og giver dig fuldt udsyn til alt det, dit bakspejl ikke viser. Det højfølsomme kamera har en 129° bred synsvinkel. Den indlejrede CMOS-sensor justerer automatisk lysstyrken under lyse eller mørke kørselsforhold. Med en opløsning på 310.000 pixels er sensoren lige så nøjagtig, som den er følsom. Kameraet fjerner tilmed overeksponerede billeder ved at fjerne de hvide striber, når direkte sollys falder ind i linsen. ND-BC8 kan hægtes op til ethvert af vore systemer, der er udstyret med en bakkameraindgang. Et 10 meter langt tilslutningskabel er med i pakken.

Yderligere information

Beskrivelse Dette højkvalitets-, universal-NTSC-kamera viser et spejlbillede på tunerskærmen og giver dig fuldt udsyn til alt det, dit bakspejl ikke viser. Det højfølsomme kamera har en 129° bred synsvinkel. Den indlejrede CMOS-sensor justerer automatisk lysstyrken under lyse eller mørke kørselsforhold. Med en opløsning på 310.000 pixels er sensoren lige så nøjagtig, som den er følsom. Kameraet fjerner tilmed overeksponerede billeder ved at fjerne de hvide striber, når direkte sollys falder ind i linsen. ND-BC8 kan hægtes op til ethvert af vore systemer, der er udstyret med en bakkameraindgang. Et 10 meter langt tilslutningskabel er med i pakken.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.