Avanceret søgning

Recaro Guardia 0->13kg Performance black

Hurtigt overblik

Recaro Guardia 0->13kg Performance black

Guardia er en baby autostol for nyfødte op til 13 kg / 18 måneder. Recaro Guardia gør det nemt at transportere din baby rundt – baby autostolen er nem at bære, installere i bilen og kan samtidig bruges på nogle Recaro klapvogne. Recaro Guardia også godkendt til fly.

Varenummer: 26-55162153466

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris: 999,00 DKK

ELLER

Flere visninger

Detaljer

Recaro Guardia 0->13kg Performance black Guardia er en baby autostol for nyfødte op til 13 kg / 18 måneder. Recaro Guardia gør det nemt at transportere din baby rundt – baby autostolen er nem at bære, installere i bilen og kan samtidig bruges på nogle Recaro klapvogne. Recaro Guardia også godkendt til fly. Med en vægt på 4,1 kg er Recaro Guardia en af de letteste baby autostole på markedet, samtidig med at bærehåndtaget lavet i praktisk form, som gør Guardia det nemt at have din baby med dig rundt. I autostolen spændes babyen fast med en 5-punktssele, for at give den bedste sikkerhed. Autostolen har HERO sikkerhedssystem som forhindrer selen i at glide eller dreje. Autostolen monteres bagudvendt køreretning, da det er det sikreste for små børn. Guardia er lavet med et indlæg til nyfødte så komforten og sikkerheden er helt i top – også for de helt små. Guardia kan monteres ved brug af Recaro SmartClick base eller Recaro Fix base der begge monteres med Isofix. Fordelen ved en base, er at autostolen bare skal klikkes i basen, hver gang den skal ind i bilen, på den måde skal du ikke bruge tid på montering hver gang autostolen har været ude af bilen. Samtidig er der en større sikkerhed ved en base, da der er indikatorer på basen der viser om Isofix-kroge, støtteben og autostol er monteret korrekt. Hvis du ikke har Isofix i bilen kan Guardia monteres uden base ved brug af bilens 3-punktssele.

Yderligere information

Beskrivelse Recaro Guardia 0->13kg Performance black Guardia er en baby autostol for nyfødte op til 13 kg / 18 måneder. Recaro Guardia gør det nemt at transportere din baby rundt – baby autostolen er nem at bære, installere i bilen og kan samtidig bruges på nogle Recaro klapvogne. Recaro Guardia også godkendt til fly. Med en vægt på 4,1 kg er Recaro Guardia en af de letteste baby autostole på markedet, samtidig med at bærehåndtaget lavet i praktisk form, som gør Guardia det nemt at have din baby med dig rundt. I autostolen spændes babyen fast med en 5-punktssele, for at give den bedste sikkerhed. Autostolen har HERO sikkerhedssystem som forhindrer selen i at glide eller dreje. Autostolen monteres bagudvendt køreretning, da det er det sikreste for små børn. Guardia er lavet med et indlæg til nyfødte så komforten og sikkerheden er helt i top – også for de helt små. Guardia kan monteres ved brug af Recaro SmartClick base eller Recaro Fix base der begge monteres med Isofix. Fordelen ved en base, er at autostolen bare skal klikkes i basen, hver gang den skal ind i bilen, på den måde skal du ikke bruge tid på montering hver gang autostolen har været ude af bilen. Samtidig er der en større sikkerhed ved en base, da der er indikatorer på basen der viser om Isofix-kroge, støtteben og autostol er monteret korrekt. Hvis du ikke har Isofix i bilen kan Guardia monteres uden base ved brug af bilens 3-punktssele.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.