Avanceret søgning

Recaro Zero 1 Power Berry i-size stol 0-18kg

Hurtigt overblik

Recaro Zero.1 Power Berry i-size stol 0-18kg

Recaro Zero.1 er en unik 360 graders autostol, der gør det supernemt at spænde barnet i stolen for derefter at rotere stolen til forudvendt eller bagudvendt stilling. Når køreturen er overstået, drejer man stolen tilbage mod døren med det intuitive One Touch-greb, og barnet er lige til at løfte ud igen.
Recaro Zero 1 fylder ikke nær så meget i bilen, som andre i-Size modeller og derfor gør den sig godt i mindre biler.

- Stolen er I-Size godkendt
- Stolen passer til børn mellem 0-4 år (105 cm.)
- Farve sort/rød

Varenummer: 26-63002150866

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.699,00 DKK

Specialpris: 2.999,00 DKK

ELLER

Flere visninger

Detaljer

Recaro Zero.1 Power Berry i-size stol 0-18kg Recaro Zero.1, en kombi stol, der kan anvendes både fremad- og bagudvendt. Stolen kan bruges bagudvendt fra 45-105 cm og fremadvendt fra 88 til 105 cm. Recaro siger, at der burde være plads til et barn på 4½ år. Zero 1. har den geniale egenskab, at den kan dreje 360° og det er derved intet problem, at få barnet ind og ud af stolen. Der er en sikkerhed i basen/stolen, der gør, at man ikke kan komme til, at vende stolen forkert. Recaro Zero 1 sidder i en base, der monteres med isofix. På basen er der 4 indikatorer, der fortæller om basen og stolen er monteret korrekt i bilen. Hvis fx. ikke isofix er sat korrekt til, vil der være en rød markering foran på basen der fortæller dig om stolen er monteret korrekt eller ej. den fortæller også, hvis ikke støtte benet står korrekt i bilen (et krav for nye i-Size stole). Stolen har en god hvileposition når den er bagudvendt og fremadvendt. Selerne kan justeres sammen med hovedstøtten, så der altid er den korrekte afstand. Dette kalder Recaro HERO. Recaro Zero 1 fylder ikke nær så meget i bilen, som andre i-Size modeller og derfor gør den sig godt i mindre biler.

Yderligere information

Beskrivelse Recaro Zero.1 Power Berry i-size stol 0-18kg Recaro Zero.1, en kombi stol, der kan anvendes både fremad- og bagudvendt. Stolen kan bruges bagudvendt fra 45-105 cm og fremadvendt fra 88 til 105 cm. Recaro siger, at der burde være plads til et barn på 4½ år. Zero 1. har den geniale egenskab, at den kan dreje 360° og det er derved intet problem, at få barnet ind og ud af stolen. Der er en sikkerhed i basen/stolen, der gør, at man ikke kan komme til, at vende stolen forkert. Recaro Zero 1 sidder i en base, der monteres med isofix. På basen er der 4 indikatorer, der fortæller om basen og stolen er monteret korrekt i bilen. Hvis fx. ikke isofix er sat korrekt til, vil der være en rød markering foran på basen der fortæller dig om stolen er monteret korrekt eller ej. den fortæller også, hvis ikke støtte benet står korrekt i bilen (et krav for nye i-Size stole). Stolen har en god hvileposition når den er bagudvendt og fremadvendt. Selerne kan justeres sammen med hovedstøtten, så der altid er den korrekte afstand. Dette kalder Recaro HERO. Recaro Zero 1 fylder ikke nær så meget i bilen, som andre i-Size modeller og derfor gør den sig godt i mindre biler.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.